Categories: Вести, Изјави, Македонија, Ударни вести

Гир: Слободата на медиумите и изразувањето е темелна вредност на ЕУ

  Слободата на медиумите и изразувањето е темелна вредност на ЕУ и камен темелник на демократијата, изјави денеска Евроамбасадорот Дејвид…

Read More