Алтернатива Настани

Театар “Златен Елец” со нова претстава за деца “Тајната книга на дедо”

  На 22 јануари, во недела, во 14:00 часот, во Јавна Соба, премиерно ќе биде одиграна новата театарска претстава за деца во продукција на театар Златен Елец „Тајната книга на дедо”. Автор е Надица Петрова, претседател на независниот театар, која ќе ја видиме и како актерка во ликот на Сара во претставата. Другите ликови ги […]