Categories: Вести, Македонија, Ударни вести

Претседателот Пендаровски покровител на “2023-Година во чест на Ацо Шопов”

  Претседателот Стево Пендаровски е покровител на чествувањето на 100 годишнината од раѓањето на македонскиот поет Ацо Шопов, што ќе…

Read More