Македонија Став

Роме: Отворено писмо до градоначалникот на општина Битола, Тони Коњановски

  “Го гледам прилогот на Општина Битола од Вашата прошетка низ дел од битолските средни училишта, меѓу кои и Средното општинско техничко училиште „Ѓорѓи Наумов“ – Битола. Читам и не ми се верува што напишале официјалните лица на Општината. Да не беше трагично, ќе беше смешно. Но, некои луѓе немаат ни срам ни перде. Паметно […]