Categories: Вести, Македонија, Ударни вести

Зимската школа е во чест на Ацо Шопов, по повод 100 годишнината од неговото раѓање

  Претседателот Стево Пендаровски преку видео-порака се обрати на свеченото отворање на Третата зимска школа на Меѓународниот семинар за македонски…

Повеќе