Categories: Вести, Македонија

Општина Илинден за првпат ќе субвенционира за инвертер клими или соларни панели

  На територија на општина Илинден за првпат се воведуваат субвенции за купување на инвертер клими или соларни панели. Локалната…

Повеќе
Categories: Вести, Македонија, Ударни вести

Со поддршка од ЕБОР и ЕУ Емили ексклузивен дизајн инвестира во соларни панели

  Со растечките цени на електрична енергија и несигурноста од нејзино снабдување, домаќинствата и деловните ентитети бараат начини да ја…

Повеќе