Вести Македонија Ударни вести

Со поддршка од ЕБОР и ЕУ Емили ексклузивен дизајн инвестира во соларни панели

  Со растечките цени на електрична енергија и несигурноста од нејзино снабдување, домаќинствата и деловните ентитети бараат начини да ја подобрат енергетската ефикасност и да станат независни во снабдувањето со енергија. Токму заради ова, Емили ексклузивен дизајн, студио за висока мода од Струмица, менаџирано од Емили Пишева Гоџирова и Благица Пишева да инвестира во оваа сфера. Модното студио специјализирано за венчаници и вечерни фустани, ги извезува […]