Вести Македонија Ударни вести

Ангелоски: Македонските компании да добијат шанса за инвестирање

  Македонските компании треба да добијат шанса за инвестирање, со тоа што целокупниот државен апарат ќе ги обезбеди потребните инфраструктурни и процедурални услови, а постапките ќе ги направи брзи и ефикасни, истакна Трајан Ангелоски, претседател на Сојузот на стопански комори на Македонија во дебатата на емисијата „24 Анализа“.     „Домашната економија треба да ја […]