Алтернатива Настани

Перформанс и предавање на уметницата Дилејн Ле Бас во МСУ

  Приказни од куќата на Ле Бас, МСУ, 1 февруари, 20 часот   Времето се преклопува Куќата на Ле Бас Грешки…… Што беше тоа? Што е тоа? Дали го имам видено порано? Дали навистина гледате кога гледате? Дали навистина слушате кога слушате? Пазете се од лингвистичко инженерство……. и преку уметноста ќе најдеме ли правда? и […]