Categories: Алтернатива, Настани, Спорт

НОВ РЕКОРД! Над 2.500 учеснички на 11-тото издание на Авицена Женска трка

  Единствената спортска манифестација посветена исклучиво на понежниот пол ќе се одржи на 9ти април, 2023 година. Огранизаторот на трката-…

Повеќе
Categories: Алтернатива, Вести, Македонија, Настани, Спорт

Започнува пријавувањето за 11-то издание на Авицена Женска трка

  Најголемата и најпозната трка за натпреварувачките од понежниот пол во земјата, Авицена Женска трка, на 9 април, 2023 (недела),…

Повеќе