Алтернатива Настани

Никола Ѓуричко во Скопје со второ шоу – првото е распродадено!

  По распродаденото прво шоу, Фестивалот „Таксират” во соработка со „Скопје Комеди” најавуваат уште едно шоу на популарниот холивудски актер, овој пат во улога на стенд-ап комичар – Никола Ѓуричко во Скопје! На 6-ти Март во Филхармонија, Никола ќе настапи со својот нов стенд-ап материјал со наслов „SHOWBIZ” (Шоубиз). По пауза од три години, 2023-та тој ја започнува со многубројни успешни […]

Алтернатива Музика и Филм Настани

Никола Ѓуричко со ново Стендап шоу во Филхармонија

  Фестивалот „Таксират“ во соработка со „Скопје Комеди“ го најавува новото шоу на популарниот холивудски актер, овој пат во улога на стенд-ап комичар – Никола Ѓуричко во Скопје! На 7 март во Филхармонија, Никола ќе настапи со својот нов стенд-ап материјал со наслов „SHOWBIZ“ (Шоубиз). По пауза од три години, 2023 тој ја започнува со многубројни успешни настапи и […]