Вести Македонија

Полициски службеници завршија обука за програмата „Комуникација со заедниците“

  Полициските службеници од средно раководниот кадар при СВР Скопје ја завршија тридневната обука за програмата „Комуникација со заедниците“, реализирана од страна на сертифицирани обучувачи при МВР, како дел од ICITAP програмата при Амбасадата на САД која се спроведе и во останатите сектори за внатрешни работи.   Во рамки на вториот ден од обуката (04.02.2023) […]