Categories: Вести, Македонија, Ударни вести

Османи-Ауреску: ЕУ членството е најдобра гаранција за растечките закани

  Министерот за надворешни работи Бујар Османи денес оствари телефонски разговор со својот хомолог од Романија, министерот за надворешни работи,…

Повеќе