Categories: Вести, Македонија, Ударни вести

ОБСЕ дава сериозна поддршка преку активности за борба против антисемитизмот

  Претседавачот со ОБСЕ Бујар Османи денеска во Скопје ја отвори првата конференција организирана во рамки на Претседавањето на Северна…

Повеќе