Алтернатива Настани

Вечерва почнува новата сезона на Книжевни разговори (Буккаст)

  Буккастот (Bookcast) Книжевни разговори е неделна подкаст емисија, во која слушате и гледате интервјуа спроведени со еминентни но и нови писатели, книжевни работници, издавачи и љубители на книжевниот збор. Автор и водител e Анде Д. Јанков кој е и автор на романите ‘‘Едно лето на Крит‘‘, ‘‘Виенски гамбит‘‘, ‘‘Сигурен ризик‘‘ и ‘‘Само Бог Простува‘‘. Кон крајот на 2020 година го почнува книжевниот […]