Алтернатива Настани

Вечерва концерт “Љубов и вино за прегратка” во Public Room

  Четиринаесетти февруари е денот кога се слави Свети Трифун во православието, но и Свети Валентин во римокатолицизмот, додека индустријата го слави денот на вљубените. И патем, има уште едно верување кога станува збор за 14 февруари, а тоа е дека на овој ден започнува пролетта, не во календарска, туку во психолошка смисла, бидејќи природата […]