Алтернатива Настани

Хуманитарна претстава на Театар “ЗЛАТЕН ЕЛЕЦ” – “Разнесени” 

   3 ГОДИНИ ТЕАТАР ЗЛАТЕН ЕЛЕЦ    „Разнесени“, Железничка станица (до поштата), 18 февруари, 20часот   Цена на билети: 200 денари, а приходите од донациите ќе бидат префрлени на сметката од црвениот крст за помош на настраданите во земјотресите во Турција и Сирија. Да бидеме хумани!   резервации на: https://docs.google.com/…/1FAIpQLSfkAmtLLps…/viewform…   Дипломска претстава „Разнесени“ во режија […]