Categories: Вести, Македонија, Ударни вести

ЗНМ и ССНМ на марш за одбрана на новинарското достоинство

  Здружението на новинари на Македонија и Самостојниот синдикат на новинари и медиумски работници ги повикува сите медиумски професионалци на…

Повеќе