Categories: Вести, Македонија, Став, Ударни вести

Неовластено преземање на авторски фотографии е кривично дело

  Во насока на подобрување и заштита на авторските права на фоторепортерите, претставници на ЗНМ и членовите на Секцијата на…

Повеќе