Вести Македонија Ударни вести

Покрената постапка за штетен договор за поставување на светлечки билборди

  Отпочната е постапка за билбордите и светлечките реклами низ градот, не само пред Град Скопје туку и пред судските инстанци и Комисијата за заштита на конкурентноста бидејќи се утврдени прекршувања, објасни на денешната Седница на Советот на Град Скопје, градоначалничката Данела Арсовска, одговарајќи на советничко прашање. – Што се однесува до Град Скопје соодветно ќе […]