Алтернатива Настани

СмартАПџии со полн ентузијазам ја започнуваат Новата 2023

  ЕДУИНО 2Д Лабораторија   Една од иновациите на кои нашиот тим работи неуморно е новата функционалност на порталот ЕДУИНО – ЕДУИНО 2Д Лабораторија. ЕДУИНО 2Д Лабораторијата претставува виртуелен 2Д простор чија цел е да го поддржи процесот на учење преку игра, како и процесот на „искуствено учење“. Виртуелните 2Д експерименти се наменети за поддршка […]