Categories: Вести, Македонија, Топ теми, Ударни вести

Пратеничките согласни со Националната мрежа против насилство врз жени и семејно насилство

  Пратеничките од Клубот на пратенички и Комисијата за еднакви можности на мажите и жените, јавно изразија согласност со Националната…

Read More
Categories: Вести, Македонија, Ударни вести

Клубот на пратенички против говорот на омраза и родово базирано насилство

  Клубот на пратенички oстро ги осудува сите форми на говор на омраза, родова дискриминација, сексизам, антисемитизам, омаловажување и други…

Read More