Вести Македонија Ударни вести

Лажни се пријавите за поставени бомби низ објекти во Скопје

  Министерството за внатрешни работи ја известува јавноста дека се направени сите потребни проверки и во Управен суд, Музеј на македонска борба, Археолошки музеј, хотел Александар палас, СЦ Борис Трајковски и девет училишта во Скопје. во врска со денешните пријави по добиените пораки на електронски адреси со закана за поставена експлозивна направа, и утврдено е […]