Алтернатива Музика и Филм Настани

Роџер Ино и Македонска филхармонија под диригентска палка на Џијан Емин

  СЕДЕФ, Роџер Ино и Македонска филхармонија! 23 февруари   Диригент: Џијан Емин Солист/композитор : Роџер Ино (Англија)   Програма: авторска музика на Роџер Ино – орк. Џијан Емин   Роџер Ино е британски музичар и композитор чиј стил тешко може да се категоризира. Критичарите велат дека неговиот естетски код не може лесно да се стави […]