Вести Македонија Ударни вести

Град Скопје со финансиска поддршка на програмата за деца и младинци со попреченост

  Град Скопје и Здружението на асистивна технологија „Отворете ги прозорците“ го потпишаа договорот за финансиска поддршка на програмата за деца и младинци со попреченост, кој опфаќа сервисна служба за асистивна технологија.         “Обезбедување поквалитетен живот на децата и лицата со попреченост, преку квалитетни развојни програми и можности за нивно вклучување во […]