Вести Македонија Ударни вести

„Алкалоид“ на Конференција за лекови со додадена вредност во Брисел

  Претставници од Одделот за иновации, стратешки проекти и М&А и од одделот Регулаторни работи на „Алкалоид“ присуствуваа на Четвртата годишна конференција за лекови со додадена вредност во Брисел, Белгија.       „Алкалоид“, како членка на Medicines for Europe, присуствуваше на Конференцијата за лекови со додадена вредност на тема „Giving medicines a new life“. […]