Categories: Вести, Македонија, Спорт, Ударни вести

Отворен меѓународен турнир во забрзан шах АЛКАЛОИД 2023

  Шаховскиот клуб Алкалоид, под покровителство на својот спонзор, компанијата АЛКАЛОИД АД Скопје, ја продолжи догогодишната традиција и викендов го…

Повеќе