Categories: Алтернатива, Македонија, Настани, Ударни вести

Фондација”Славко Јаневски”: За наградата „Роман на годината“ конкурираат 38 дела

      Жири-комисијата за годинашната награда „Роман на годината“ што ја доделува Фондацијата за унапредување и промоција на културните…

Повеќе