Categories: Вести, Македонија, Ударни вести

Ковачевски од Економскиот форум: Економската и енергетска криза ја претвораме во можност

  Со официјално обраќање, премиерот Димитар Ковачевски го отвори вториот Економски форум во Скопје, во организација на Делфи Економски Форум…

Повеќе