Вести Македонија Став Ударни вести

Клиника “Жан Митрев”: Со блокирани сметки секојдневно правиме сложени операции

  “Клиниката Жан Митрев сака да ја информира јавноста дека и покрај тоа што имаме блокирани сметки секојдневно работиме, правиме сложени кардиохируршки зафати и спасуваме животи на наши граѓани. Исто така после пет дена сметките остануваат блокирани.     Обвинителната Искра Хаџивасилева пред медиумите изјави, – „Ова не е некаква хајка против болницата Жан Митрев“. […]

Вести Македонија Став Ударни вести

Клиниката Жан Митрев бара деблокирње на сметките, а како гаранција нуди имот

  Работењето и сметките на Клиника Жан Митрев се сѐ уште блокирани откако Кривичен суд на само еден ден пред закажаното прво рочиште донесе пресуда со решение за целосно блокирање на сметките на болницата, а обвинителката изјави дека нема намера да ја блокира болницата и тековното работење. Во тој случај, доколку обвинителката вели дека нема […]