Categories: Вести, Изјави, Македонија, Ударни вести

Ковачевски: Ги обврзуваме трговците да имаат најмалку 80% од лебот од 33 денари

  “Денеска, бев лично да се уверам во фактичката состојба со производството и испораката на белиот и полубелиот леб во…

Повеќе