Вести Македонија Ударни вести

Град Скопје распиша нов повик за приватните превозници во јавниот превоз

  Град Скопје распиша оглас за нови приватни превозници. Јавниот повик ги содржи условите за аплицирање како и во претходните два јавни повици. Повикот е изготвен со учество на новото координативно тело на превозниците, чии претставници истакнаа дека сакаат чесно, одговорно и транспарентно да ја вршат дејноста и да го почитуваат договорот за вршење јавен […]