Алтернатива Настани

Изложба „Париски рефлексии 2″ во Чифте амам

  Изложба „Париски рефлексии” 2 во Чифте амам, 9 март, 12 часот Националната галерија во соработка со Францускиот институт во Скопје, во рамките на одбележување на Меѓународниот ден на Франкофонијата, со особено задоволство го најавува второто продолжение на изложбата под наслов „Париски рефлексии“. Изложбата која го носи предзнакот 2, ги претставува делата на втората генерација […]