Вести Македонија Ударни вести

Почна судењето за сопственикот на порталот „Доказ М“

  Сопственикот на порталот „Доказ“, Марјан Стаменковски, со полиција од затворот во Шуто Оризари во Скопје, беше спроведен во Основниот кривичен суд во Скопје каде седна на обвинителна клупа за повеќе кривични дела. Обвинителката Зорица Павловиќ бараше јавноста да биде исклучена од судењето. “Предлагам судот да ја исклучи јавноста од причини што се работи за […]