Вести Македонија

Изложба “Архитектонско и урбанистичко решение на нов студентски кампус“

  Градоначалникот на Општина Центар Горан Герасимовски вчера вечер ја посети изложбата на трудови на студенти од Архитектонскиот факултет при Универзитетот „Свети Кирил и Методиј“ од Скопје која се одржа во рамки на предметот Архитектонско студио 9.3, во Културно социјалниот простор – „Центар Јадро“ беше отворена. Пред присутните, свое обраќање имаше градоначалникот на Општина Центар, […]