Categories: Вести, Изјави, Македонија, Топ теми, Ударни вести

Нов Закон за платежни услуги на корисниците на банкарски услуги

  „Задолжително информирање на потрошувачот за условите под кои ги користи платежните услуги, како и информирање за надоместоците за најчесто…

Повеќе