Алтернатива Настани

“Ничија земја” во Македонски народен театар

  “Ничија земја” во Македонски народен театар, 11 март, почеток 20 часот Данис Тановиќ/Александар Морфов Адаптација и режија: Александар Морфов Улоги: Чики – Сашко Коцев Цера – Тони Михајловски Нино – Александар Михајловски Рамбо – Гораст Цветковски Бошко, наредникот на српскиот камп – Александар Микиќ Миле Прлиќ, офицерот на српскиот камп и фотограф – Томе […]