Categories: Вести, Македонија, Ударни вести

Заканата за безбедноста на лекарите е и закана за грижата за пациентите

  Со цел подигнување на свеста за насилството врз лекарите и здравствените работници и поттикнување на преземање на мерки за…

Повеќе