Вести Македонија

Нов мега-парк во Чаир на површина од 30.000 метри квадратни

  Град Скопје најави дека започнува изградбата на нов мега-парк кој во соработка меѓу општина Чаир, кој ќе се протега на просторот на ул.Македонско Косовска Бригада од крстосницата со Втора Македонска бригада до крстосницата со Џон Кенеди. Мега-паркот ќе се простира на површина од 30.000 метри квадратни, а ќе има 500 нови дрвја и садници, […]