Categories: Алтернатива, Настани

Приказна за обичните луѓе – БЕСКОМПРОМИСЕН СТЕНД АП со Семир Гициќ во Скопје

  Бескомпромисен стенд-ап е монокомедија во изведба на актерот и драматург Семир Гициќ. Темата на оваа стенд-ап комедија е „Малите работи…

Повеќе