Алтернатива Настани

Приказна за обичните луѓе – БЕСКОМПРОМИСЕН СТЕНД АП со Семир Гициќ во Скопје

  Бескомпромисен стенд-ап е монокомедија во изведба на актерот и драматург Семир Гициќ. Темата на оваа стенд-ап комедија е „Малите работи коишто не врзуваат“, а посебен акцент е ставен на ситуациите во кои секојдневно живее обичниот човек.   Семир  Гициќ е автор на популарните комедии: „Чекајќи го министерот“ со Лидија Вукиќевиќ, „Внимавај со кого спиеш“ со […]