Categories: Вести, Македонија, Ударни вести

РС Македонија и Обединетите Арапски Емирати ќе ја зајакнат соработката во здравството

  Министерот за здравство д-р Фатмир Меџити присуствуваше на првата министерска конференција на 28. Конференција на страните на рамковната конвенција…

Повеќе
Categories: Вести, Македонија, Ударни вести

Претседателот Пендаровски во посета на Обединетите Арапски Емирати

  Претседателот Стево Пендаровски, придружуван од сопругата Елизабета Ѓоргиевска, престојува во официјална посета на Обединетите Арапски Емирати. Во состав на…

Повеќе