Вести Македонија Ударни вести

Мешовитиот парламентарен комитет во Европарламентот

  На првиот ден од работната посета на Европскиот парламент во Стразбур, членовите на Делегацијата на Мешовитиот парламентарен комитет – Република Северна Македонија и Европската Унија, Соња Мираковска, во својство на копретседавач и членовите Жаклина Лазаревска, Бајрам Кадрија, Жаклина Пешевска и Маја Морачанин, најпрво остварија одделни средби со европратеникот Тонино Пицула, координатор на Пратеничката група […]