Categories: Вести, Македонија, Став, Ударни вести

Јавното обвинителство итно да постапи по случајот за грешно направена двојна масектомија

  Платформата за родова еднаквост е згрозена поради најновиот скандалозен случај на жена на која поради погрешна дијагноза за рак на…

Повеќе