Categories: Вести, Македонија, Став, Топ теми

Предизвици во борбата против насилство врз жените и семејното насилство-Наташа Бошкова

  Вклучувањето на должното внимание во постапувањето со жртвите и можност за судска заштита во случај на непочитување на овој…

Read More