Categories: Вести, Македонија, Ударни вести

Ковачевски од Советот за стабилизација и асоцијација во Скопје: Настан со историска димензија

  Претседателот на Владата Ковачевски се обрати на почетокот на Шеснаесеттиот состанок на Советот за стабилизација и асоцијација помеѓу Република…

Read More