Вести Македонија

Герасимовски: За еден месец изречени 90 прекршочни казни на Зелено пазарче

  Акциите на Секторот за инспекциски работи за расчистување на нелегалните препродавачи во околината на Зелениот пазар се спроведуваат во континуитет веќе месец и половина. Овој пат и градоначалникот на Општина Центар, Горан Герасимовски, им се придружи на комуналните инспектори и редари од општинскиот сектор за инспекциски работи и заедно со припадниците на МВР вршеа […]