Categories: Вести, Македонија, Ударни вести

Изречени казни од 12.500 евра за градилиштето зад Универзалната сала

  Градежен инспектор од Секторот за инспекциски работи на Општина Центар денес изрече 5 казни на инвеститорот „Бинјапи Инжинеринг“ и…

Повеќе