Вести Изјави Македонија

Шилегов: Панорамското тркало е стопирано, среќа што не е цело платено

Изградбата на Панорамакото тркало е стопирана, жива среќа што не е платено цело, па ќе можеме да заштедите од парите на граѓаните, рече градоначалникот на Скопје, Петре Шилегов. Договорот за изградба, како што кажа тој, е ставен во мирување, а она што досега е изградено е платено. – Последните денови покажаа дека мегаломанскиот проект „Скопје […]