Categories: Вести, Македонија, Ударни вести

“Цел Центар на точак”: Започнуваат субвенциите за велосипеди, Е-велосипеди и Е-тротинети

  Општина Центар го објави Јавниот повик со кој го започнува проектот „Цел Центар на точак“, за субвенционирање на 30…

Повеќе